divendres, 28 de setembre del 2012

Una nova eina que revoluciona el món educatiu: les PDI.

Fa uns anys ningú es podia imaginar que la simple pissarra verda on el mestre escrivia tot allò que els alumnes apreniem es podria substituir per una d'interactiva, divertida i pràctica.

Estem partlant de la nova SMART Notebook. Aquesta nova eina presenta un ampli ventall d'avantatges tant per el docent com l'alumne o receptor.

Les PDI (pissares digitals interactives), proporcionen al mestre una major comoditat i qualitat a l'hora de presentar la matèria que es vol exposar. Ens permet unir tot tipus de formats, és a dir, podem adjuntar imatges, so, vídeos, text i fins i tot manipular-los.
Totes aquestes activitats les podem dur a terme fàcilment amb l'ajuda d'un llapis electrònic, amb el dit o qualsevol objecte que es desitgi.

Les PDI obren a un nou món on aprendre es converteix en una aventura divertida pels alumnes, ja que, gràcies a la seva interectivitat crea un atmòsfera educativa on nen i professor gaudeixen i comparteixen valors.

Altres complements que podem trobar en aquesta nova eina són entre d'altres, jocs, activitats de totes les matèries, calendari, rellotge, emoticons, música, graelles i jugar amb el factor sorpresa, provocant una alta motivació a l'alumne.

Podem concloure que les PDI provocaran un abans i un després en l'àmbit de l'educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada