dilluns, 22 d’octubre del 2012

“Espero que la història de la meva filla serveixi per salvar mil vides”.


Avui creiem oportú dedicar la nostra entrada del bloc a Amanda Todd, un cas molt recent de cyberbullying. Amanda Todd va ser víctima de ciberassetjament en silenci durant tres anys, i recentment, amb l'edat de 15 anys, ha comès el seu suïcidi.

El que pretenem és intentar conscienciar a la gent, sobretot a les persones més joves de la societat a fer un ús adequat d’internet. Internet és una plataforma immensa on podem trobar molta quantitat d’informació que ens pot servir d’ajuda. Però alhora, es pot convertir en una arma de destrucció. 

Internet és molt ampli i no sabem què ens podem trobar, així que hem de mantindre els ulls ben oberts. Al món virtual no tot resulta ser el què sembla. No sabem qui s’amaga darrere d’una pantalla, ni coneixem el rostre ni la identitat que hi ha darrere d’un simple “nickname”.

Pels joves internet és diversió i forma part de les seves vides diàries. Hem d’estar alerta i vigilar el que fem i amb qui parlem. El nostre consell és que si alguna vegada us molesten o us assetgen, no dubteu en explicar-ho a algú, en denunciar-ho, no us quedeu callats.

El cyberbulliyng és un fenòmen que va en creixement a mesura que avancem, així que ens hem de conscienciar i intentar frenar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada